Random Banner ImageRandom Banner Image

Wimperextensions
2D-6D
Volume Lashes

Met trots mag ik als een van de eerste in Nederland de nieuwe 2D-6D techniek ook wel bekend als de 'Volume Lashes' introduceren. Deze exclusieve techniek is geheel nieuw in Nederland, werd ontwikkeld in Rusland en verspreidt zich nu naar de Verenigde Staten en Europa.

Middels deze geweldige en innoverende techniek worden er met dunnere, zachtere wimperextensions 0,07mm (alle lengtes) meerdere extensions op één eigen wimperhaar geplaatst. Deze wimperextensions zijn nagenoeg gewichtloos, zijn super zacht en geven hierdoor een geweldig draagcomfort én natuurlijk vooral een hele volle look met een driedimensionele uitstraling. Deze techniek gaat van 2D (200 extensions) tot 6D (600 extensions), wat inhoudt dat je nog meer VOLUME kunt creëren volgens de 1 by 1 techniek. Daarom ook zeer geschikt voor dames die van nature niet zo veel eigen wimperhaartjes hebben. Doordat de wimperextensions ultra dun en van lichtgewicht zijn, lopen uw eigen wimperhaartjes geen risico! Uw eigen wimperhaartjes (mits professioneel aangebracht) worden dus NIET beschadigd! Ik gebruik hiervoor de Premium wimperextensions van Neicha; deze zijn synthetisch met een zijde coating voor maximale glans en voelen super zacht en flexibel aan. 

Als er zoveel wimperextensions geplaatst worden, beschadigt dat de natuurlijke wimper niet?

Een algemene misvatting is dat 3 x 0,07mm wimpers hetzelfde wegen als 1 x 0,20mm. Dit is echter niet het geval! Na onderzoek kwamen we met behulp van wiskunde er achter dat deze techniek niet meer, en in sommige gevallen zelfs minder last op de natuurlijke wimper legt dan de 1 by 1 wimperextensions. Door berekeningen met het relatieve gewicht en het plaatsingsgebied van de wimperextensions van dezelfde lengte en krul werd duidelijk dat deze techniek zelfs lichter en sterker is dan een 1 by 1 wimperextension. Veel klanten geven aan dat ze inderdaad lichter, zachter en natuurlijker aanvoelen.

Hoe lang duurt het om een nieuwe set 2D-6D wimperextensions te plaatsen?

Een nieuwe set plaatsen duurt gemiddeld 2-3 uur. Dit kan variëren per klant afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimperhaartjes en het aantal 2D-6D dat men graag wenst.

Hoeveel kost een nieuwe set 2D-6D wimperextensions?

Rekening houdend met de extra tijd die het kost om een volledige set 2D-6D wimperextensions te plaatsen is de gemiddelde prijs € 90,00; dit geldt voor 2/3D. De meeste klanten vinden 3D dan vaak ook al genoeg qua hoeveelheid. Wil men het nog voller en dus nog meer haartjes per eigen wimperhaar dan geldt er een toeslag. Dit puur omdat ik extra tijd en materiaal nodig heb om een kwalitatief goede set wimpers te plaatsen.

  • 2D-6D Volume Lashes 2.jpg
  • 2D-6D Volume Lashes 1.jpg
  • Volume Lashes Plaatsen 1.jpg
  • Volume Lashes 2.jpg

 

Tarieven