Random Banner ImageRandom Banner Image

Neicha
lashes

Ik werk met topkwaliteit wimperextensions van het welbekende merk 'Neicha' voor het beste resultaat.

Wimperextensions van het merk Neicha winnen in Nederland steeds meer terrein. Dit is niet voor niets, want Neicha heeft zich bij de ontwikkeling van wimperextensions laten inspireren door de zachtheid van Mink wimperextensions en deze afgewerkt met een zijde coating. De wimperextensions hebben hierdoor een maximale glans en voelen super zacht en flexibel aan. Door deze eigenschappen niet te onderscheiden van de natuurlijke wimper en met een zeer hoog draagcomfort. Deze extensions zijn gesteriliseerd en hypoallergeen wat dus ook geschikt is voor de gevoeligste ogen.

De Neicha '1 By 1' wimperextensions hebben een fijne glans, zijn aan de basis voller en geleidelijk dunner naar het uiteinde. Ze hebben een holle aanzet waardoor de extension beter op de natuurlijke wimperhaar komt te liggen. Hierdoor ontstaat er een groter hechtingsoppervlak en een langere hechtingsduur dan bij de reguliere wimperextensions. Tevens geven ze optisch meer volume en zijn ze lichter. 

De Neicha 'Volume Lashes' wimperextensions zijn zachter en meer flexibel dan normale synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. De Premium wimpers die hiervoor gebruikt worden zijn zacht en glanzend en lijken sterk op echt nerts haar. Ze zijn gemaakt van kunstzijde en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit, glanzend, licht en flexibel.

Neicha is uiteraard te verkrijgen in verschillende diktes, lengtes en krultypes.

De glitter wimperextensions zijn binnen! Super leuk voor de feestdagen en onmisbaar voor speciale gelegenheden. Deze wimpers schitteren als diamanten, 5 à 6 haartjes per oog is voldoende. Maak een schitterend effect door de glitter wimperextensions tussen de wimpers te plaatsen of alleen in de buitenste hoeken voor het echte "WOW" effect! Verkrijgbaar in de kleuren: zilver, goud, zwart, rood, blauw, lavendel en groen.

  • Wimperextensions Chart.jpg
  • Neicha 7.jpg
 

Tarieven