Random Banner ImageRandom Banner Image

Proefsessie
make-up
en haar

Om er zeker van te zijn dat je bruidsmake-up en bruidskapsel op de grote dag naar wens zijn, maken we tien tot zes weken voor de trouwdag een afspraak voor de proefsessie. De proefsessie is op de locatie die jij wenst.

Dit kan een ander adres zijn dan de trouwdag. Bij voorkeur houden we de proefsessie overdag, zodat je de make-up goed kunt beoordelen bij daglicht. Het is prima als een vriendin, moeder of zus meekijkt bij de proefsessie. Tijdens een ongeveer 3 uur durende proefsessie bekijken we samen wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld aan de hand van plaatjes die je zelf verzameld hebt. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en je krijgt een professioneel advies, ook als je nog geen idee hebt. Uiteraard kan ik ook boeken met voorbeelden meenemen. Het is handig als je een foto en/of een staaltje stof van de jurk meeneemt, dan stemmen we je kapsel en make-up hierop af. De basis is jouw jurk, de kleur van het boeket en de stijl waarin je trouwt. 

Aan het eind van de proefsessie nemen we alles nog een keer goed door en wordt alles vastgelegd op papier. De tijden, locaties en alle andere wensen. Ook een voor & na foto wordt niet vergeten. Al met al krijg je tijdens deze proefsessie een goed beeld van hoe je er op je bruiloft uit gaat zien. Je kapsel en make-up blijven de hele dag goed zitten, daar kun je op vertrouwen. Wel adviseer ik om een compact poeder en een lipstick (of lipgloss) aan te schaffen om tussentijds bij te werken. Wil je ’s avonds een andere make-up en/of kapsel, dan kan ik een touch-up doen op locatie.

Er wordt gewerkt met make-up producten van oa. MAC, Make-up Studio, Christian Dior, Lancôme, YSL, Estée Lauder, Clarins en Be Creative MakeUp. En met professionele haarproducten van oa. L'Oréal, Schwarzkopf en Balmain.

Tarieven