Random Banner ImageRandom Banner Image

Haarstukken

Heb je een fantastisch bruidskapsel voor ogen, maar mis je net dat beetje extra volume of ben je bang dat je haar te kort of te dun is?

Je zou ervoor kunnen kiezen om extensions te laten zetten. Maar dit is een zeer prijzige optie en bij het creëren van een opsteekkapsel zijn vaak de knoopjes of waxjes zichtbaar. En dat is natuurlijk niet mooi!

Geen nood, ik kan je de passende oplossing bieden! Je kunt bij mij een haarstuk, opsteekstukje of hairpad huren voor op je trouwdag. De haarstukken zijn eenvoudig te verwerken in je bruidskapsel en mêleren prachtig met je eigen haar. Je zult versteld staan van het resultaat, en niemand zal zien dat jij dit 'extraatje' in je haar draagt! Met zo'n prachtig, weelderig kapsel zul je nog meer stralen op de mooiste dag van je leven.

Voor een Grace Kelly rol of een Franse Chignon maak ik gebruik van een hairpad. Dit is een soepele en licht draagbare opvulling om het haar een mooie vorm en extra volume te geven. Deze hairpads zijn ook meteen een stevige basis voor je sluier of andere haaraccessoire.

Je kunt ook kiezen uit een opsteekstukje dat verwerkt zal worden in een opsteekkapsel, of een haarstuk waarmee je eigen haar verlengd wordt of waarmee het haar in één keer veel meer volume heeft.

De hairpads kan je kosteloos van mij 'lenen', na jouw trouwdag kan je die naar mij terug sturen. Voor de huurkosten van de haarstukjes wil ik je verwijzen naar mijn tarieven.

Tarieven