Random Banner ImageRandom Banner Image

Workshop
Visagie

Gezellig samen met vriendinnen of familie in een ontspannen sfeer een make-up workshop volgen? Dat kan!

Je vindt het prettig om er goed uit te zien, maar soms weet je niet hoe je met make-up het gewenste effect kunt bereiken. Ik bied je de gelegenheid om tijdens een make-up workshop onder vakkundige begeleiding te leren hoe je een mooie, natuurlijke make-up professioneel aan kunt brengen. Dit gebeurt op locatie: dus bij je thuis, buurthuis, bedrijf, etc. maar kan eventueel ook bij mij thuis. De groep dient uit minimaal 4 en maximaal 8 personen te bestaan.

Gedurende ± 2,5 uur wordt je ingewijd in de meest uiteenlopende beauty tips en trucs. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel persoonlijke adviezen en voorbeelden, van de dagcrème tot de finishing touch. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. Het is ook mogelijk je eigen make-up producten mee te nemen, zodat uitleg over het gebruik van deze producten gegeven kan worden. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen dat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven.

Uniek Kerst-/Moederdag-/verjaardagscadeau (ook in de vorm van een feestelijk verpakte cadeaubon), vriendinnen/bedrijfsuitje/vrijgezellenfeestje, tiener-/kinderparty.

Michelle van Soest Visagie is trots partner van het evenementenbureau Onemotion.
Ben je op zoek naar vrijgezellenfeesten, creatieve workshops of andere groepsuitjes, klik dan op "Inspirerende Vrijgezellenfeest Ideeën".

  • 242_Workshop 1.jpg
  • 243_Workshop 2.jpg
  • 244_Martine Dietvorst, Mons Fotografie 1.JPG
  • 245_Martine Dietvorst, Mons Fotografie 2.JPG
  • 246_Suze van Dijk, Lisenka L Ami 1.JPG

 

Tarieven