Random Banner ImageRandom Banner Image

Workshop
Smokey Eyes

Gezellig samen met vriendinnen of familie in een ontspannen sfeer een make-up workshop volgen? Dat kan!

Je vindt het prettig om er goed uit te zien, maar soms weet je niet hoe je met make-up het gewenste effect kunt bereiken. Ik bied je de gelegenheid om tijdens de make-up workshop smokey eyes onder vakkundige begeleiding te leren hoe je een mooie, sexy make-up professioneel aan kunt brengen. Dit gebeurt op locatie: dus bij je thuis, buurthuis, bedrijf, etc. maar kan eventueel ook bij mij thuis. De groep dient uit minimaal 4 en maximaal 8 personen te bestaan.

Smokey eyes is een oogmake-up waarbij de ogen donker worden aangezet. Gedurende ± 2,5 uur wordt je ingewijd in het aanbrengen van een mooie basis en vervolgens leer je hoe je smokey eyes maakt. Het kan van heel subtiel tot zeer sterk worden aangebracht, eventueel met glitters en nepwimpers. De lippen blijven meestal licht bij deze look. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel persoonlijke adviezen en voorbeelden. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen wat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven.

Uniek Kerst-/Moederdag-/verjaardagscadeau (ook in de vorm van een feestelijk verpakte cadeaubon), vriendinnen/bedrijfsuitje/vrijgezellenfeestje, kinder-/tiener make-up party.

  • 249_Suze van Dijk, Lisenka L Ami 3.JPG
  • 247_Marjolein van Dorp, Lisenka L Ami 3.JPG
  • 248_Sinem Erdemir, Eye4UFotografie 2.JPG

 

Tarieven