Random Banner ImageRandom Banner Image

Workshop
Glamour

Gezellig samen met vriendinnen of familie in een ontspannen sfeer een make-up workshop volgen? Dat kan!

Je vindt het prettig om er goed uit te zien, maar soms weet je niet hoe je met make-up het gewenste effect kunt bereiken. Ik bied je de gelegenheid om tijdens de make-up workshop glamour onder vakkundige begeleiding te leren hoe je de ultieme glamourlook professioneel aan kunt brengen. Dit gebeurt op locatie: dus bij je thuis, buurthuis, bedrijf, etc. maar kan eventueel ook bij mij thuis. De groep dient uit minimaal 4 en maximaal 8 personen te bestaan.

Ga je regelmatig uit of heb je een feestje dan is dit echt een workshop voor jou. Gedurende ± 2,5 uur ga je aan de slag met glans en gloss voor de ultieme glamourlook. Een mooie huid is de basis van een glamourmake-up. Daarna beginnen we met het aanbrengen van een sprankelende oogmake-up met glans, glitter en eyeliner. Volle lippen maken de make-up compleet. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel persoonlijke adviezen en voorbeelden. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen wat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven.

Uniek Kerst-/Moederdag-/verjaardagscadeau (ook in de vorm van een feestelijk verpakte cadeaubon), vriendinnen/bedrijfsuitje/vrijgezellenfeestje, tiener-/kinderparty.

  • 251_Cynthia Baremans, Bianca van Zuiden,Zsazsazsu.nl 1.jpg
  • Janneke Joosten, Sietinga Fotografie 1.JPG

 

Tarieven